Παναθηναϊκός-Καρσίγιακα απόψε στις 22:00 από την ΕΡΤ2

Την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα αναζητά απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καρσίγιακα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης,έναν αγώνα που θα μεταδώσει τηλεοπτικά η ΕΡΤ2 στις 22:00

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εφιστά την προσοχή των παικτών του, καθώς η πρωταθλήτρια Τουρκίας νίκησε στην πρεμιέρα την Μπαρτσελόνα:

«Θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι απέναντι στην Καρσίγιακα, που είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Νίκησε την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague κι έτσι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε», τόνισε αρχικά.

Όσο για το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες η ομάδα βρίσκεται ξανά στη βάση της, είπε: «Δεν έχουμε συνηθίσει να κοιμόμαστε στα κρεβάτια μας, αλλά σε αεροπλάνα και ξενοδοχεία. Είναι περίεργο, αλλά έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο και την καλύτερη προσπάθεια, αλλά και να πάρουμε το μεγαλύτερο που μπορούμε, ειδικά εφόσον παίζουμε στην έδρα μας».

Για το καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Δείχνει να είναι καλό όμως είναι ακόμα η αρχή. Πρέπει να το ξεχνάμε μετά από κάθε παιχνίδι που τελειώνει. Ακόμα κι αν χάνουμε πρέπει να το ξεχνάμε και να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι επειδή το πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι πιεσμένο. Κάθε τρεις μέρες έχεις παιχνίδι και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να κάνεις το καλύτερο δυνατό».

Ερωτηθείς ότι η Καρσίγιακα θεωρείται ότι έχει λιγότερα να χάσει, απάντησε: «Όλοι θέλουν να παίζουν το καλύτερο που μπορούν, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Δεν πιστεύω ότι η πρωταθλήτρια Τουρκίας Καρσίγιακα έρχεται εδώ και θεωρεί πως δεν πειράζει αν χάσει. Θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες και η καλύτερη ομάδα θα νικήσει. Ελπίζω να είμαστε εμείς, όμως είναι μακριά από αυτό που μπορούμε να πούμε εύκολο παιχνίδι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος