Παγκόσμιο νέων ανδρών: Εύκολα στα προημιτελικά η εθνική και τώρα… Κροατία

Διαδικαστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε -όπως αναμενόταν άλλωστε- το πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι της εθνικής υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ. Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε πολύ άνετα της Κίνας με 27-6 και πλέον ετοιμάζεται για τον πολύ δύσκολο αυριανό (19/6, 20:00) προημιτελικό, με αντίπαλο την οικοδέσποινα Κροατία, που πέρυσι είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συγκεριμένη κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Κίνα): 2-5, 0-8, 2-6, 2-8

Το σημερινό ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Αν και η ελληνική ομάδα χρεώθηκε με πολλές ποινές στο πρώτο ημίχρονο (11 στο σύνολο, με τον Ανδρέα Μπιτσάκο να αποβάλλεται πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο), δέχθηκε γκολ μόνο από δύο πέναλτι και, με ένα σερί 8-0 στη δεύτερη περίοδο, “καθάρισε” πολύ εύκολα το παιχνίδι. Ο Ηλίας Αγγελόπουλος με έξι γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ της εθνικής, η οποία είναι χαρακτηριστικό ότι τελείωσε τον αγώνα με 24 κλεψίματα!

Η σύνθεση της εθνικής: Παρτσόγλου, Λυκούδης 4, Νικολαϊδης, Τόττης 3, Γεωργαράς 2, Λασκαρίδης 3, Χατζής 4, Μπιτσάκος, Μπέλεσης 1, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 2, Βεκρής, Αγγελόπουλος 6, Ζερβουδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος