Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ μετά την απαλλαγή της στην υπόθεση Λανουά. Σήμερα, το πρωί (24/10) έλαβε χώρα η απολογία της ΑΕΚ για την πειθαρχική δίωξη που της είχε ασκηθεί για το περιστατικό με τον Στεφάν Λανουά στην “OPAP Arena”. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο αποφάσισε να απαλλάξει την Ένωση από οποιαδήποτε κατηγορία, με την ΠΑΕ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, στην οποία σχολίασε τόσο την απόφαση όσο και τη δίωξη που της ασκήθηκε μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τη Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:
«Την τελευταία εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΕΚ επέλεξε πλην της αυτονόητης τοποθέτησης της μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να μην μιλήσει δημόσια και να κινηθεί θεσμικά όπως πάντα.
Όσοι αυτοπροσδιορίστηκαν ως αντίδικοι της ηττήθηκαν κατά κράτος. Τώρα ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν όλοι όσοι αποπειράθηκαν να σπιλώσουν την οικογένεια της ΑΕΚ».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος