Μετά τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς, ο οποίος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως δεν σκοπεύει να καλέσει ξανά στην Εθνική Ομάδα τον Χακίμ Ζιγιές, την Τρίτη (08/02) ήταν η σειρά του άσου της Τσέλσι να θέσει οριστικά εαυτόν εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.
Ο Χαλίλχοντζιτς κατηγόρησε ανοικτά τον Ζιγιές πως προφασίστηκε τραυματισμό τον περασμένο Ιούνιο για να μην αγωνιστεί στα φιλικά της Εθνικής Μαρόκου αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από τα τελικά του πρόσφατου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022.
Ο Ζιγιές, που μετράει 40 διεθνείς συμμετοχές και 17 γκολ, αρνήθηκε τη συγκεκριμένη κατηγορία του ομοσπονδιακού προπονητή του, τονίζοντας πως «…δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα. Κι αυτή είναι η τελική απόφασή μου» τόνισε ο 28χρονος εξτρέμ, συμπληρώνοντας:
«Όλη η συγκέντρωσή μου είναι στη δουλειά που έχω να κάνω με την ομάδα μου (σ.σ. Τσέλσι). Ο προπονητής πήρε μία απόφαση, την οποία πρέπει να σεβαστώ. Αλλά και πάλι, μετά όλα αυτά τα ψέματα που ειπώθηκαν για μένα, είναι ξεκάθαρο πως δεν θα επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος