Ο υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης κάλεσε την Πέμπτη 21/12 τις 14 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προσκάλεσε τις 14 ΠΑΕ της Super League και την διοίκηση της Λίγκας σε συνάντηση ενημέρωσης για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας, παρουσία των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ιδιαίτερα θα αναλυθούν οι διατάξεις που αφορούν στα τεχνικά ζητήματα της Ηλεκτρονικής Εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της ταυτοποίησης του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος