Ένα από τα πιο ασυνήθιστα περιστατικά συνέβη σε μια όχι και τόσο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα – είναι η αλήθεια – καθώς ο τελικός του Σούπερ Καπ στην Μαυριτανία ανάμεσα στην Ζέϊνα και την Κσαρ διεκόπη με ανορθόδοξο τρόπο στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με απόφαση…του Πρόεδρου της χώρας, Αμπντέλ Αζίζ επειδή βαριόταν από το θέαμα και το παιχνίδι οδηγήθηκε πρόωρα στα πέναλτι.
Ο Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, όπως είναι το πλήρες όνομα του Προέδρου της αφρικανικής χώρας, ήταν εκ των καλεσμένων του τελικού του Σούπερ Καπ, και σύμφωνα με πληροφορίες ένοιωθε πλήξη από την εξέλιξη και το θέαμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και διέταξε ο αγώνας να διακοπεί στο 65΄ και να εκτελεστούν άμεσα πέναλτι !
Για την ιστορία το σκορ ως εκείνη τη στιγμή ήταν 1-1 και νικήτρια στη διαδικασία των πέναλτι αναδείχθηκε η Ζέϊνα.
Την απονομή του τροπαίου έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Μαυριτανίας, όπως δείχνει και η φωτογραφία.
Ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας απέδωσε την πρόωρη διακοπή του αγώνα σε…οργανωτικό πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν!
ΠΗΓΗ: SOKA25EAST.COM
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος