Ο Πανιώνιος “σκόρπισε” με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος συνέτριψε με 5-1 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στο 15΄ ο Πανιώνιος νικούσε ήδη με 3-0 τον Παναιτωλικό που γνώρισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τη συντριβή με το ίδιο σκορ (είχε προηγηθεί το 5-1 στη Λέσβο από την Καλλονή).

Οι Βιγιάλμπα στο 7′, Μπουμάλ στο 10′ και στο 24΄ με πέναλτι, Μπακασέτας στο 15′ και Ανσαριφάρντ στο 83΄ τα γκολ των θριαμβευτών, ενώ για τους γηπεδούχους το «γκολ της τιμής» σημείωσε ο Βιγιαφάνες με πέναλτι στο 66΄.

Οι Νεοσμυρνιώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο νικούσαν με 3-0 και πριν συμπληρωθούν 25 λεπτά με 4-0! «Δράστες» ο Βιγιάλμπα στο 7′ με ατομική προσπάθεια, ο Μπουμάλ στο 10′ με πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Βιγιάλμπα, ο Μπακασέτας στο 15′ με σουτ μετά από μπαλιά του Μπουμάλ και πάλι ο Μπουμάλ στο 24′ με πέναλτι σε χέρι του Κάπελ.
Κι αφού στη συνέχεια ο Πανιώνιος έχασε κι άλλες ευκαιρίες, στο 65΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Παπάζογλου από τον Βιγιάλμπα και ο Βιγιαφάνες που το εκτέλεσε εύστοχα μείωσε σε 1-4. Όμως στο 83′ ο Ανσαριφάρντ από κοντά έκανε το 1-5 και το ματς πήρε τέλος, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη και τον Παναιτωλικό να δέχεται 10 γκολ σε δύο συνεχόμενους αγώνες, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί 5-1 από την Καλλονή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκόβσκι, Κάπελ, Ουαρντα, Ρουσκογιέδα – Βιγιάλμπα, Σιώπης, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο (46′ Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι (76′ Μάρκο Πάουλο), Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου (22′ Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης) Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου (76′ Τασούλης), Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (85′ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Βιγιάλμπα (76′ Ανσαριφάρντ), Βλάχος, Ρισβάνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ