Ο Παναιτωλικός έκανε το “μπαμ” στην Τρίπολη, 2-0 τον Αστέρα

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου “μίλησε” στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας έχανε τις ευκαιρίες, όμως….ο Παναιτωλικός έβαζε τα γκολ και η ομάδα του Αγρινίου έφυγε από το “Θ. Κολοκοτρώνης” με ένα τεράστιο “διπλό” με 2-0 χάρη σε γκολ των Ουάρντα (34′) και Βιγιαφάνες (90΄).

Ο “Ευρωπαίος” Αστέρας ήταν ανώτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 6′ με τον Φούντα, στο 17′ με τον Μάσα και στο 28′ με τον Σανκαρέ. Την αστοχία τους οι παίκτες του Βεργέτη την «πλήρωσαν» ακριβά, καθώς οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκαν σε θέση βολής κατάφερναν να σκοράρουν. Ήταν στο 34′, ο Μάκος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Ουάρντα με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο Αστέρας ανέβασε κι άλλες στροφές στο 2ο ημίχρονο και έχασε επίσης πολύ καλές ευκαιρίες, όπως το ανάποδο «ψαλίδι» του Φούντα στο 49′ ή οι κεφαλιές από εξαιρετική θέση του του Χαμντανί στο 62′ και του Γιάννου στο 64′.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις δέχθηκε και 2ο γκολ από τον Βιγιαφάνες κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούντας, Γκοϊάν, Δημούτσος – Κούσας, Κουτρουμάνος, Παπάζογλου, Μάκος, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτοκό (64′ Μουκάμ), Γιαννούλης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (82′ Δημούτσος), Φούντας, Γιάννου, Λανθαρότε, Μάσα (74′ Σκουρτάι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Μπότες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Μπεχαράνο (85′ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάολο Κόστα, Ουάρντα (67′ Βιγιαφάνες), Κάπελ (80′ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ