O Oλυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Παγιέτ της Μαρσέιγ

Με την αποβολή του για το χαστούκι στον βοηθό προπονητή της Λανς να επανεξετάζεται μόλις την επόμενη εβδομάδα, η σεζόν του Ντιμίτρι Παγιέ έχει πλέον τελειώσει – και μαζί με αυτό, ίσως τελειώσει και η θητεία του στη Μαρσέιγ.

Ο πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ παραμένει με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, αλλά εν μέσω μιας ταραχώδους χρονιάς που τον είδε να πέφτει σε δυσμένεια με τον προπονητή Ιγκόρ Τούντορ, μια πρόωρη αποχώρηση φαίνεται να είναι στο προσκήνιο.

Το συμβόλαιό του περιλαμβάνει έναν πιθανό μελλοντικό ρόλο στην ανώτερη διοίκηση του συλλόγου μετά από οκτώ σεζόν στη Μαρσέιγ – μια ρήτρα που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί ήδη από αυτό το καλοκαίρι και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ωστόσο, σύμφωνα με την L’Équipe σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του συλλόγου Πάμπλο Λονγκόρια δεν είναι πρόθυμος να κρατήσει τον 36χρονο στον σύλλογο με μια τέτοια ιδιότητα.

Παρά το γεγονός ότι ο Τούντορ θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, το μέλλον του Παγιέ, σε περίπτωση που αποφασίσει να μην αποσυρθεί προς το παρόν, παραμένει σε εκκρεμότητα. Έχει αρκετούς πιθανούς μνηστήρες, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού αλλά και συλλόγων από πιο μακριά, αλλά κανείς δεν φέρεται να είναι της αρεσκείας του.

Πηγή: Εquipe
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος