Ο Ολυμπιακός 1-0 τον Παναιτωλικό – Λάθος ο διαιτητής στην αποβολή του Κυριακίδη

Μετά από μέτρια εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στο “Καραϊσκάκη” επί του Παναιτωλικού για την 14η αγωνιστική σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την φάση του 45ου λεπτού, όπου ο διαιτητής δεν είδε εμφανές επιθετικό φάουλ του Ιντέγε και στην εξέλιξη της φάσης απέβαλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κυριακίδη, αφήνοντας την ομάδα του Αγρινίου με δέκα παίκτες για 45 λεπτά.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και πέναλτι στο 54΄.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει το ρυθμό του, ούτε τον τρόπο να περάσει σωστά την μπάλα προς τα καρέ της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Οι πρωταθλητές είχαν μεν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να “ξεκλειδώσουν” την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας του Αγρινίου.
Τα δεδομένα ευνόησαν ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό, καθώς στο 45ο λεπτό ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες. Τότε ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για χέρι έξω από την περιοχή. Ο Κυριακίδης και οι συμπαίκτες του διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα πως του έγινε επιθετικό φάουλ από τον Ιντέγιε.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός άνοιξε τελικά το σκορ. Ο Φορτούνης έστρωσε στον Ντομίνγκες κι αυτός με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Στεφανάκο, που δεν είχε «καθαρό» οπτικό πεδίο.
Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έπαιξε με διπλή γραμμή άμυνας και προσπαθούσε να αποτρέψει τους όποιους κινδύνους, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό, που διατηρούσε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε τις σωστές εμπνεύσεις στην επίθεση. Στο 54ο λεπτό η ομάδα του Πειραιά είχε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει το σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι, έπειτα από πτώση του Καμπιάσο στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Μάκου. Το πέναλτι όμως του Ντομίνγκες απέκρουσε ο Στεφανάκος.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 76′ είχε δοκάρι, μετά από πλασέ του Φορτούνη από το ύψος του πέναλτι. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνέχισε να πιέζει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και στο τέλος οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τους παίκτες για τη μέτρια εμφάνιση.
Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, – Κέβιν.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντομίνγκες (73′ Πάρντο), Ντουρμάζ (73′ Σεμπά) και Ιντέγιε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Μάκος, Μύγας, Κέβιν, Πάουλο, Χαντάκια (45′ Στεφανάκος), Ρουσκουγιέδα (88′ Καμαρά), Ουαρντά, Βιγιαφάνες και Βασιλείου (70′ Κουτρομάνος).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ