O Nεϊμάρ έχασε σε μια ώρα 1 εκατ. ευρώ στο πόκερ και έκλαιγε γοερά (video)

Οι ατυχίες του Νεϊμάρ συνεχίστηκαν ακόμα και εκτός γηπέδου, καθώς ο λογαριασμός του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter παραβιάστηκε και υπέστη μεγάλη απώλεια παίζοντας πόκερ.

Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ είναι εκτός για τη σεζόν λόγω της επέμβασης στον αστράγαλο τον Μάρτιο και χρησιμοποιεί λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του για να επιδοθεί στο πάθος του για το πόκερ.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε τακτικά σε καζίνο και διαδικτυακά παιχνίδια στην πλατφόρμα του Twitch, η τελευταία συνεδρία πόκερ του Neymar δεν πήγε καλά. Σύμφωνα με αναφορές από το βραζιλιάνικο πρακτορείο Globo Esporte, έχασε 1 εκατομμύριο σε μόλις μία ώρα, με αποτέλεσμα να κλαίει και να ουρλιάζει, ενώ στο παρασκήνιο παιζόταν ένα εικονικό θέμα του Τιτανικού!

Ένας από τους συμπαίκτες του σχολίασε ότι πήγε «από το ένα εκατομμύριο στο μηδέν σε 60 λεπτά», και ο Νεϊμάρ απάντησε χαριτολογώντας ότι θα το βάλει στο YouTube.

Οι πρόσφατες διαμάχες του Νεϊμάρ προκαλούν ανησυχία στους συμπαίκτες και τη διοίκηση της PSG
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 31χρονος εμφανίζεται σε τραπέζι πόκερ, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί στο European Poker Tour όπου άλλοι παίκτες πίστευαν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει ως επαγγελματίας.

Παρά το πάθος του για το πόκερ, ο Νεϊμάρ δεν είναι ξένος στις διαμάχες, καθώς ο λογαριασμός του στο Twitter παραβιάστηκε το ίδιο βράδυ που υπέστη τη μεγάλη απώλεια. Μεταξύ των μηνυμάτων ήταν και μια κατευθυνόμενη βωμολοχία προς ένα βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό μέσο, ​​κάτι που δεν είναι χαρακτηριστικό του συνήθως ήρεμου και μαζεμένου ποδοσφαιριστή.

Ο συμπαίκτης Kylian Mbappe είχε μερικές συμβουλές για τον Βραζιλιάνο σταρ μετά την ήττα του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας ότι το φαγητό και ο καλός ύπνος ήταν ζωτικής σημασίας για τον αγώνα της επιστροφής του. Ωστόσο, ο προπονητής της PSG, Christophe Galtier, υπερασπίστηκε αργότερα το δικαίωμα του Neymar να απολαμβάνει τη μέρα του παίζοντας πόκερ.

Πηγή: Marca

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος