Ο “γηραιός” γιόρτασε με νίκη επί του Παναθηναϊκού τα 107α γενέθλιά του

Δεν ήταν γούρικο το ντεμπούτο του Μίκαελ Εσιέν στην ενδεκάδα, αλλά και του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ηρακλής μετά από εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πήρε την μεγάλη νίκη με 1-0 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 107α γενέθλιά του!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Βέλλιος στο 23΄ απέναντι στον Παναθηναϊκό, που πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες για να αποφύγει την ήττα.

Ο Ηρακλής εξέπληξε ευχάριστα στο πρώτο ημίχρονο με την απόδοσή του, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό που εμφάνισε και πάλι πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ στο 23΄, με τον Απόστολο Βέλλιο να αποφεύγει τον Σάντσεθ και να στέλνει τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Στιλ. Το προβάδισμα των γηπεδούχων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν ο Μπουλούτ δεν είχδε παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του σε δύο περιπτώσεις στο 15΄ και το 44΄ (τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΟ). Επίσης, πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε και με τον Ρομάνο στο 39΄, απέναντι σ΄έναν Παναθηναϊκό που είχε να αντιπαρατάξει μια «έκλαμψη» σε συνδυασμό Μπεργκ-Καρέλη και σουτ του τελευταίου που έφυγε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Στραματσόνι μπήκε ορεξάτη στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η υπεροχή της, όμως, δεν “μεταφράστηκε” σε ευκαιρίες, ούτε καν σε απειλητικές καταστάσεις με εξαίρεση μόνο το σουτ του Καρέλη στο 49΄ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέρασε μισή ώρα αγώνα όταν ξανά ο Καρέλης με τακουνάκι «ανησύχησε» ξανά τον Χουάντερσον.

Γενικά, όμως, ο Ηρακλής είχε υπό απόλυτο έλεγχο το ρυθμό της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στη νίκη, γιορτάζοντας ιδανικά τα γενέθλιά του. Σαν σήμερα πριν από 107 χρόνια «γεννήθηκε» ο «Γηραιός»!

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Βέλλιος, Μπουκουβάλας΄, Χουάντερσον, Χαντί – Ζέκα, Καρέλης, Μπεργκ, Νίνης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (76΄ Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87΄ Περόνε), Πασάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73΄ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Αμπέντ (86΄ Κλωναρίδης), Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν (58΄ Νίνης), Καρέλης

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ