Ήταν τα Χριστούγεννα του 2015 λίγο πριν αλλάξει η χρονιά και ο Γιώργος Λιάνης, ετοίμαζε πορτρέτα μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, μεταξύ αυτών και της γενιάς του EURO 2004. Στα πλαίσια αυτά ετοιμάστηκε και ένα εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα που μεταδόθηκε από ένα ευρύ δίκτυο τηλεοπτικών καναλιών στη χώρα.
Παρών στη συνάντηση και τη γιορτή ήταν και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με έξι νέα τραγούδια που ερμήνευσε ο Παναγιώτης Δήμας.
Μαζί με τους άσσους των γηπέδων, βρέθηκε και ο άσσος της κερκίδας ο αείμνηστος Γιάννης Μαντζουράνης, με το χαμόγελό του που κόσμησε για δεκαετίες τα ελληνικά γήπεδα και ήταν το αντίδοτο στον οπαδισμό και τη βια. Τους αγαπούσε όλους ανεξάρτητα από το χρώμα της φανέλας που φορούσαν, ενώ λάτρευε την Εθνική Ελλάδος και φυσικά τον Εθνικό Πειραιά, του οποίου ήταν «πιστός στρατιώτης». Ο ξακουστός «Εθνικάρας» που την Κυριακή 12/9/2021 έφυγε από τη ζωή, εκτός από τη στεντόρεια φωνή του, μας άφησε το χαμόγελό του σαν σήμα κατατεθέν του ήθους του.
Οι φωτο είναι από το αρχείο του Νίκου Μάλλιαρη που ήταν παρών και τον ευχαριστούμε για την παραχώρησή τους.
Σχετικές ειδήσεις:
«Έφυγε» από τη ζωή ο «Εθνικάρας» Γιάννης Ματζουράνης
Συλλυπητήρια από την Superleague: «Εθνικάρα καλό ταξίδι»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος