Συλλυπητήρια από την Superleague: «Εθνικάρα καλό ταξίδι»

Η απώλεια του Γιάννη Ματζουράνη προκάλεσε θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η Superleague Interwetten, που τον είχε τιμήσει, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εμβληματική του μορφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Ματζουράνη, του θρυλικού “Εθνικάρα”, ο οποίος για δεκαετίες κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα με την ανιδιοτελή του αγάπη για την ομάδα του τον Εθνικό Πειραιώς, την Εθνική Ελλάδας, αλλά και συνολικά για το ποδόσφαιρο.

Αγαπητός σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ο “Εθνικάρας” Γιάννης Ματζουράνης, είχε λάβει βραβείο από τη Super League, στην εκδήλωση για τα “60 Χρόνια της Α’ Εθνικής”, καθώς στο πρόσωπό του τιμήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι που στηρίζουν τις ομάδες τους, δείχνοντας την αγάπη τους και το σεβασμό στο ποδόσφαιρο.

“Α ρεεεε Εθνικάραααα”, καλό ταξίδι…»

Αντίστοιχα, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές των ελληνικών γηπέδων, του αγνού φιλάθλου Γιάννη Ματζουράνη.

Ο Γιάννης, πάνω από εβδομήντα χρόνια στα γήπεδα με όλες τις συνθήκες, απέκτησε το παραπάνω προσωνύμιο από την περίφημη μακρόσυρτη και βροντερή ιαχή του “Εθνικάααααααααρα”, στους αγώνες τόσο του αγαπημένου του Εθνικού Πειραιά, όσο και της Εθνικής μας Ομάδας, την οποία επίσης λάτρευε και υποστήριζε με θέρμη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος