O 18χρονος Γκαρνάτσο είναι το “next best thing” της Μάντσεστερ και ο Τεν Χαγκ δεν το κρύβει

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, επαίνεσε τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μετά τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο 18χρονος εξτρέμ ξεκίνησε και έπαιξε για 70 λεπτά, καθώς οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν ισόπαλοι 1-1 από την ομάδα της LaLiga, αφού ο Αλβάρο Γκαρσία Ριβέρα ακύρωσε το πρώτο παιχνίδι του Amad Diallo.

Οι Ethan Laird, James Garner και Tahith Chong ήταν μεταξύ των άλλων νεαρών που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ο Ten Hag έμεινε εντυπωσιασμένος, ειδικά με τον Garnacho.

Είπε στο MUTV: «Θέλουμε να δώσουμε στους νεαρούς παίκτες που αξίζουν την ευκαιρία να παίξουν. [Ο Γκαρνάτσο] έδειξε τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και γι’ αυτό έπαιξε.
Ο Garnacho θεωρείται ο επόμενος απόφοιτος της ακαδημίας που θα κάνει όνομα στο Old Trafford αφού εντυπωσίασε για τους Under-18 την περασμένη σεζόν.
Σκόραρε δύο φορές καθώς η Γιουνάιτεντ σήκωσε το FA Youth Cup μετά τη νίκη 3-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Μάιο.

Ο Garnacho εντάχθηκε στον σύλλογο από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2020 πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αργεντινός έκανε το ντεμπούτο του στη Γιουνάιτεντ κατά την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Τσέλσι τον Μάιο.

Εν τω μεταξύ, ο Τεν Χαγκ έχει μείνει ικανοποιημένος με όσα είδε από την ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς επέμεινε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή εναντίον της Μπράιτον.

«Συνολικά, σίγουρα [ευχαριστημένοι με την προετοιμασία], νομίζω ότι κάνουμε μια καλή προετοιμασία και έχουμε καλή πρόοδο. Είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να βελτιωθούμε», είπε ο Τεν Χαγκ.

«Είναι επίσης μια διαδικασία που συνεχίζεται στη σεζόν, αλλά για την επόμενη εβδομάδα έχει να κάνει και με το αποτέλεσμα. Ήταν [επιλογή ομάδας] ένα μείγμα εμπειρίας και νιότης, μερικά παιδιά συναντήθηκαν για πρώτη φορά σήμερα, οπότε τι μπορείτε να περιμένετε;

«Είδατε ότι η στάση ήταν υπέροχη, πολέμησαν και δούλεψαν ο ένας για τον άλλον και ήταν θετικό. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, εντάξει, δεχθήκαμε και ευκαιρίες, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση».

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος