Νέντοβιτς: «Μπορούμε να κερδίσουμε και Εφές και Βιλερμπάν»

Αισιόδοξος δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ για τις δύο αναμετρήσεις που θα «δώσει» ο Παναθηναϊκός μέσα στη «διαβολοβδομάδα».

Μιλώντας στη media day του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές, ο Νεμάνια Νέντοβιτς εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το 2/2 αυτή τη βδομάδα. Παράλληλα, αναφερόμενος στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, τόνισε ότι παρά το κακό της ξεκίνημα, θα «βρει τα πατήματά της».

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας γιατί παίζουμε εντός έδρας. Τα τρία ματς που έχουμε χάσει ήταν εκτός ως τώρα, που δεν είναι δικαιολογία προφανώς, αλλά για εμάς τα εντός έδρας έχουν ένα ιδιαίτερο αντίτυπο. Παίρνουμε μεγάλη ώθηση από τους οπαδούς μας, αλλά από την άλλη θα έρθουν οι πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό και να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος ώστε να κερδίσουμε το ματς».

Για το άσχημο ξεκίνημα της Εφές: «Έτσι ξεκίνησε η Εφές και πέρσι και έφτασε μέχρι την κατάκτηση της Euroleague. Είμαι σίγουρος πως θα βρουν ρυθμό και την κατάλληλη χημεία και δεν ανησυχώ γι’ αυτούς, αλλά για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε άμυνα και σε επίθεση και να παίξουμε όπως ακριβώς παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο Τελ Αβίβ, αλλά και στις τρεις περιόδους με το Περιστέρι».

Για το τι έχει να αποδείξει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και όπως είπα να ελέγξουμε τον ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα. Να πηγαίνουμε φάση-φάση και να μείνουμε κοντά μέχρι το τέλος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος