Νεκρός Ισπανός ποδοσφαιριστής έπειτα από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι

Ο 24χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής Francisco (“Paco”) Naval Perez της Chipiona C.F, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική λίγκα Segunda Andaluza Senior, έχασε την ζωή του από μαχαιριές σε μια τυχαία επίθεση στο Κάντιθ της Ισπανίας.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται o κύριος ύποπτος για την δολοφονική επίθεση, ένας 20χρονος άντρας ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει «λευκό» ποινικό μητρώο.

Ο νεαρός άντρας φέρεται να μαχαίρωσε τον Perez χωρίς κάποιον προφανή λόγο, ενώ οι Αρχές έκαναν γνωστό πως δεν υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών και πως όλα δείχνουν στο ότι η επίθεση έγινε εντελώς τυχαία,

Η επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο άτυχος ποδοσφαιριστής «άφησε» την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής, στις 2.

Η ομάδα του, Chipiona C.F, απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της:

«Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας «άφησε», πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Αναπαύσου εν ειρήνη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίμησε επίσης την μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή, με ανακοίνωσή της:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο του Paco Naval, ποδοσφαιριστή της Chipiona C.F και θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τον σύλλογό του, τους συμπαίκτες του και τους αγαπημένους του. Αναπαύσου εν ειρήνη»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος