“Ναυαγεί” του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ, τραυματίστηκε με τη Φλουμινένσε

Ήταν …στραβό το κλίμα με τον Τζιοβάνι, το φαγε και ο γάϊδαρος! Μετά τις παλλινωδίες του βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού με την διοίκηση της ΑΕΚ, ήρθε και ο τραυματισμός του στον τελευταίο αγώνα με την Φλουμινένσε που ήταν αρκετά σοβαρός καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του παίκτη διαβεβαίωνε ότι δεν θα αγωνιστεί για να προφυλάξει τα πόδια του, κάτι που έδειξε και τις αληθινές προθέσεις του ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΚ πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις για την κάλυψη της θέσης.

Ο τραυματισμός του στο γόνατο “αποτελείωσε” την αρχική, προφορική, συμφωνία στην οποία είχε καταλήξει με την αθηναϊκή ομάδα, καθώς εν τω μεταξύ στην υπόθεση είχε υπεισέλθει και η νυν ομάδα του, που φερόταν να του προσφέρει συμβόλαιο με ανάλογες αποδοχές.

Ο 26χρονος Τζιοβάνι τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βάσκο Ντα Γκάμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όπως τις ανέφερε ο πατέρας του στον τεχνικό διευθυντή των “κιτρινόμαυρων” Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων μίνιμουμ για δύο μήνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ