UEFA Nations League: Η Αγγλία συνέτριψε με 7-0 την Κροατία

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League A του Nations League, η Αγγλία συνέτριψε με 7-0 την Κροατία, η οποία βίωσε ένα “εφιαλτικό” βράδυ στη Ριέκα.

Το τελικό σκορ μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στη σημερινή αναμέτρηση. Το συγκρότημα του Τόμας Τούχελ έκανε “πάρτι” στον αγωνιστικό χώρο κι ό,τι ώρα ήθελε σκόραρε. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με δύο ασίστ κι ένα γκολ, ο Χάρι Κέιν με 2 γκολ (89 τέρματα με το εθνικό συγκρότημα) και ασίστ, αλλά και Σάκα με 2 γκολ «χόρευαν» στην κροατική άμυνα.

Οι Κροάτες του Σλάβεν Μπίλιτς μετά την «τεσσάρα» από την Ισπανία (4-1) γνώρισαν μία αδιανόητη συντριβή μέσα στο «σπίτι» τους και σαφώς η μετά-Ντάλιτς εποχή δεν εξελίσσεται καθόλου μα καθόλου καλά για την εθνική ομάδα. Σε τέτοιο βαθμό που τίποτα δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί, ακόμη και για το μέλλον του Σλάβεν Μπίλιτς.

Με τους Μάγκνουσον (Ατρόμητος) και Σίγκουρτσον (Καλαμάτα, έγινε αλλαγή στο 46′) στο αρχικό σχήμα, η Ισλανδία δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει στο Ρέικιαβκ με 3-0 της Βουλγαρίας και με τη δεύτερη σερί νίκη της να βρεθεί στην κορυφή του 4ου ομίλου της League C μετά από 3 αγώνες (7 βαθμούς).

Πηγή: ertsports

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος