Ναδάλ: “Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω”

Ο Ράφαελ Ναδάλ λέει ότι βρίσκεται σε «δύσκολη» κατάσταση καθώς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αρχικά αποκλείστηκε για έξι έως οκτώ εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο ισχίο, αλλά τώρα δεν έχει παίξει από τις 18 Ιανουαρίου.

Ο Ναδάλ επιβεβαίωσε ότι θα χάσει το Μαδρίτη Όπεν, το οποίο ξεκινά στις 25 Απριλίου, και υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο Γαλλικό Όπεν τον Μάιο.

«Ο τραυματισμός δεν έχει ακόμη επουλωθεί», είπε ο 36χρονος Ισπανός.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι χρειάζομαι για να αγωνιστώ. Έκανα προπόνηση, αλλά τώρα πριν από λίγες μέρες αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο πορεία, να κάνουμε άλλη θεραπεία και να δούμε αν βελτιωθούν τα πράγματα για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό που ακολουθεί”, εξήγησε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν μπορώ να δώσω προθεσμίες γιατί αν ήξερα θα σου έλεγα αλλά δεν ξέρω. Έτσι έχουν τα πράγματα τώρα”.

Ο Ναδάλ, ο οποίος κέρδισε τον 14ο τίτλο του Γαλλικού Όπεν πέρυσι, διαγνώστηκε με ρήξη στον αριστερό μυ της λεκάνης μετά την ήττα στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν τον Ιανουάριο.

Ο 22 φορές νικητής του Grand Slam πρόσθεσε: «Δεν έχω άλλη επιλογή από το να προσπαθήσω να έχω τη σωστή στάση σε όλο αυτό το διάστημα, να προσπαθήσω να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα από τα τουρνουά που απομένει από την χωμάτινη σεζόν και δεν έχω άλλη επιλογή αλλά να δουλεύω και να είμαι με τη σωστή νοοτροπία».

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος