Μπαρτζώκας: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για την Αρμάνι»

O Γιώργος Μπαρτζώκας υπενθύμισε πως δεν στέφθηκε μόνο ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος την περασμένη Κυριακή, αλλά και η Αρμάνι Μιλάνο κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας την ίδια ημέρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε αυτή την απάντηση όταν ρωτήθηκε αν ο τίτλος του Κυπέλλου θα μπορούσε να «παγιδεύσει» τους παίκτες του ενόψει του αυριανού αγώνα (24/2, 21:45), με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

«Δεν είναι θέμα παγίδας», ξεκαθάρισε ερωτηθείς αν η κατάκτηση του Κυπέλλου ενδεχομένως να αποσυντονίσει ή και να «παγιδεύσει» τους παίκτες του o Γιώργος Μπαρτζώκας. «Η αλήθεια είναι πως πάντα όταν παίζεις για έναν από τους τρεις στόχους της χρονιάς προφανώς ξοδεύεις ενέργεια και πνευματική και σωματική. Ταυτόχρονα υπάρχει ένα άδειασμα αμέσως μετά ειδικά αν τα παιχνίδια είναι με τον Παναθηναϊκό, όμως, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Άλλωστε και το Μιλάνο έπαιξε και κέρδισε το Κύπελλο στην Ιταλία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί και το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και ο επόμενος μήνας για εμάς».

Για το αν θεωρεί πως η Αρμάνι έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Ιταλία, όταν η ομάδα του είχε πάρει το διπλό είπε: «Η Μιλάνο είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, εμπειρία, φοβερή σταθερότητα όλη τη χρονιά και εξαιρετικό προπονητή. Οπότε ούτως ή άλλος έχουμε δύσκολο έργο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε έτσι και αλλιώς. Θέλει μεγάλη προσπάθεια , θέλει καλή απόδοση από εμάς και να παίξουμε ως ομάδα. Η Αρμάνι προστατεύει πολύ καλά το καλάθι της, παίζει με ενέργεια, πασάρει πολύ καλά, έχει εμπειρία. Γενικά είναι μια ομάδα που τιμωρεί ότι λάθος κάνεις, οπότε πρέπει να είμαστε πραγματικά καλοί. Δεν νομίζω ότι βελτιώθηκε το 2022, πιστεύω πως όλη τη χρονιά είναι πολύ καλή απλά ένα διάστημα είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Σε μεγάλη βαθμό έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, ίσως και με πλεονέκτημα έδρας. Καταλαβαίνουμε όλοι, λοιπόν, πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάμε καλά. Το καλό είναι πως θα έχουμε υποστήριξη από τον κόσμο μας και θα είναι σημαντικό να νικήσουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος