Μπαρτζώκας ενόψει final-8 (17/2, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ): «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ζει μέσα από τη συλλογή τροπαίων»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη δυσκολία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας (17/12, 20.00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, ΕΡΑΣΠΟΡ), καθώς και τη σημασία που έχει για τον σύλλογο η διεκδίκηση κάθε τίτλου.

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, με στόχο να κατακτήσει τη 13η κούπα του στο θεσμό, συμμετέχοντας στο Allwyn Final 8 και αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού, στο δεύτερο χρονικά προημιτελικό (17/12, 20.00) για τη διοργάνωση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την “Ένωση” και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει το περιθώριο να υποτιμά κανέναν τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος