Μήνυση κατά παντός υπευθύνου η Ομοσπονδία Πυγμαχίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 16χρονος πρωταθλητής της Πυγμαχίας, μετά την χειρουργική επέμβαση για αιμάτωμα από χτύπημα στο κεφάλι λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια προπόνησης όταν ο 16χρονος αθλητής ένοιωσε μια αδιαθεσία και εν συνεχεία λιποθύμησε με αποτέλεσμα από την πτώση να χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Για το συμβάν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.
Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ

Χαρίλαος Μαριόλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος