Miami Open: «Περίπατος» της Σάκκαρη επί της Ρους και πρόκριση στον 3ο γύρο

Με άνεση, στυλ και καθαρό μυαλό σε όλη διάρκεια του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη (Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης) νίκησε εύκολα την Ολλανδέζα Αράντσα Ρους (Νο84) με 2-0 σετ (6-2, 6-3) στον 2ο γύρο του τουρνουά WTA1000 Miami Open και προκρίθηκε στον 3ο γύρο (για δεύτερη φορά σε 5 συμμετοχές), όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κίκι Μπέρτενς (Ολλανδία)-Λουντμίλα Σαμσόνοβα (Ρωσία), που αγωνίζονται στις 22:30 της Παρασκευής (26/03).

Στο 3ο court του Hard Rock Stadium, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε πολύ δυνατά απ’ την αρχή και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Ολλανδέζα αντίπαλό της. Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έκανε μπρέικ στο 3ο γκέιμ, κράτησε το δικό της σερβίς και δρομολόγησε την κατάκτησή του, μετά το δεύτερο μπρέικ επί της Ρους (5-2) και το εντυπωσιακό winner στο «δικό» της 8ο γκέιμ.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε ξανά μπρέικ στο 3ο γκέιμ (έστω και με την… 6η προσπάθεια, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε 0/5 μπρέικ-πόιντς) και με τρομερή άμυνα στο δικό της σερβίς, έφτασε στο 3-1. Η Ρους προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας σε 3-2 και 4-3, όμως η Σάκκαρη «καθάρισε» το παιχνίδι με τρομερή επίθεση στο 9ο γκέιμ του δεύτερου σετ, έπειτα από διπλό σφάλμα της αντιπάλου της από το 40-15.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος