Μέσω …Μυκόνου υπέγραψε ο Σαλάχ τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ! – Θα εισπράττει 400.000 λίρες την εβδομάδα

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ολοκλήρωσε τις επαφές του με τη Λίβερπουλ και από τη Μύκονο όπου βρίσκεται για διακοπές δεσμεύτηκε για το μέλλον του υπογράφοντας τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Σαλάχ είχε εισέλθει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του, υπεγράφη τον Ιούλιο του 2018, αλλά μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η Λίβερπουλ και ο Σαλάχ κατέληξαν σε συμφωνία για να παραμείνει στο Άνφιλντ μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με όρους που εκτιμάται ότι θα είναι κοντά στις £ 400.000 την εβδομάδα.

Είναι μια τεράστια στιγμή τόσο για τον Γιούργκεν Κλοπ όσο και για τον Σαλάχ, καθώς αφαιρεί κάθε εικασία για το τι θα κάνει στη συνέχεια ο 30χρονος.

Υπήρχαν ενδείξεις ότι θα έληγε το συμβόλαιό του και θα αποχωρούσε το επόμενο καλοκαίρι, αλλά όλα αυτά έχουν πλέον τελειώσει.

Ήταν πάντα η επιθυμία του Σαλάχ να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ, όπου έχει γίνει σύμβολο από τότε που πήγε από την Ρόμα το 2017.

Ήταν μια από τις καλύτερες αγορές που έχει κάνει ποτέ ο σύλλογος και βρίσκεται στους 10 καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Ο Julian Ward, ο αθλητικός διευθυντής της Liverpool, πέταξε με μια αντιπροσωπεία στη Μύκονο, όπου ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε διακοπές, για να υπογράψει τα έγγραφα και η επιχείρηση αντανακλά τη θέση του Salah ως ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο Σαλάχ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόσφατη επιτυχία των Reds, έχοντας σκοράρει 156 γκολ σε 254 εμφανίσεις, καθώς επίσης βοήθησε στην καθοδήγηση της ομάδας στους θριάμβους του Κυπέλλου Αγγλίας και του Carabao Cup της περασμένης σεζόν.

Ο Αιγύπτιος μάλιστα ανακηρύχθηκε και ο FWA Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς και ο Παίκτης της Χρονιάς στην PFA την περασμένη σεζόν.

Ο Σαλάχ ήταν ενθουσιασμένος με τη συμφωνία για το νέο του συμβόλαιο και είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αισθάνομαι υπέροχα και [είμαι] ενθουσιασμένος που κερδίζω τρόπαια με τον σύλλογο. Είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους.

«Χρειάζεται λίγος χρόνος, νομίζω, για να ανανεωθεί, αλλά τώρα όλα έχουν γίνει, οπότε πρέπει απλώς να εστιάσουμε στο τι θα ακολουθήσει.

«Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια ότι η ομάδα πήγαινε πάντα [ανοδικά]. Την περασμένη σεζόν ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε τέσσερις, αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της σεζόν χάσαμε δύο τρόπαια.
«Νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση να παλέψουμε για τα πάντα. Έχουμε και νέες υπογραφές.

«Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, να έχουμε ένα καλό όραμα, να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε τα πάντα».

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-Μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος