Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο (18/10, 17:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα δεν επηρέασαν τη δουλειά της ομάδας του στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο αγώνας στη Λάρισα θα είναι δύσκολος, κυρίως λόγω της καλής έδρας που έχει η ομάδα της Θεσσαλίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το διάστημα της διακοπής: «Δεν επηρέασε καθόλου την προετοιμασία μας το γεγονός πως πήγαμε στην διακοπή μετά από μια ήττα. Δεν το σκέφτηκα καν αυτό. Είχαμε αποφασίσει πως θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα πριν καν παιχτεί το τελευταίο παιχνίδι. Ξέραμε ποιοι παίκτες θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν εδώ και η προετοιμασία κύλησε κανονικά όπως την είχαμε προγραμματίσει ανεξαρτήτως του αποτελέσματος».
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος