Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε διεθνή Μέσα ενόψει της έναρξης της σεζον στο NBA, o αντιπρόεδρος της αμερικανικής Λίγκας Μαρκ Τέιτουμ αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ του NBA Europe, τονίζοντας πως «Μιλάμε και με ελληνικές ομάδες».
Ο Μαρκ Τέιτουμ τόνισε σχετικά με το NBA Europe:
«Πιστεύουμε πως υπάρχει χώρος για κάθε κλαμπ της Ευρώπης στο “οικοσύστημά” μας, και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Euroleague και την FIBA και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε μία λύση, γιατί στο τέλος της ημέρας πρέπει να προσφέρουμε κάτι καλό στον κόσμο».
Σε ερώτηση για συμμετοχή ομάδων από το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή στο NBA Europe, απάντησε: «Για την πρώτη φάση, το πλάνο μας είναι ομάδες από Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, ίσως Τουρκία και ίσως Ελλάδα. Αλλά θα υπάρχουν μερικές ανοιχτές θέσεις στο “οικοσύστημα”, οπότε στα πρώιμα στάδια θα μπορούν να προκριθούν».
Σχετικά με επαφές με ελληνικές ομάδες επισήμανε: «Μιλάμε με πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος