Λουτσέσκου : “Άν υπήρχε VAR θα είχα δύο τρόπαια στο σπίτι”

Συναισθηματικά φορτισμένος και να σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα ήταν τα πρώτα λόγια του Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η συμφωνία συνεργασίας περιλάμβάνει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ για τον Ρουμάνο προπονητή με ρήτρα 7.000.000 ευρώ.

Η στιγμή που ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ ήταν οι φωτοβολίδες στο λιμάνι πριν το τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό. Όσο αναφορά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τον ευχαρίστησε και δήλωσε ότι τον έκανε καλύτερο προπονητή. Τον εμπιστεύτηκε και τον υποστήριξε και θα χαρεί πολύ να ξανασυνεργαστεί μαζί του. Μπορεί να μη έχει ακόμα τεχνικό διευθυντή η ομάδα αλλά δεν είναι κάτι που τον αγχώνει. Είναι σίγουρος ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος για να δουλέψει μαζί του και με τους παίκτες με ενότητα, πρόγραμμα, πίεση και επιτυχία.

Στην ερώτηση για τους παίκτες και το σύστημα που θα ακολουθήσει στην ομάδα είπε χαρακτηριστικά ότι “Δεν τον ενδιαφέρει η ηλικία των παικτών αν κάποιος είναι καλός θα παίξει είτε είναι παιδί από ακαδημία είτε όχι, δεν τίθεται θέμα για κάποιο σύστημα. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή, να μπορεί να οργανώσει τους παίκτες σε όλα τα συστήματα. Για να σκοράρουμε στο γήπεδο χρειαζόμαστε καλή ψυχολογία, ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Η άφιξη μου στον ΠΑΟΚ σηματοδοτεί μία νέα αρχή. Ξεκινάμε από το μηδέν”.

Όταν ρωτήθηκε για το VAR στα γήπεδα είπε καυστικά “θα είχα δύο τρόπαια στο σπίτι…. αφήνοντας να εννοηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει επικοινωνήσει με τον Γκαρσία δεν είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει. Βλέπει με διαφορετική ματιά και έχει διαφορετικό σχέδιο για την ομάδα.

Έχει μεγάλη δίψα για νίκη, ενώ συμπλήρωσε ότι θέλει να γίνουν κάποιες νέες μεταγραφές ώστε στο ρόστερ να υπάρχουν 4 τερματοφύλακες και 22 παίκτες. Ο Πασχαλάκης είναι ένας παίκτης που έχει εξέλιξη και όρεξη για προπόνηση θα ήταν χαρά του να δουλέψουν μαζί όπως και ο Μπίσεσβαρ, ο Αλ Καντουρί και ο Τζιόλης.

Ως τελευταίο του μήνυμα είπε χαρακτηριστικά ότι θέλει να βγουν νικητές και να παλέψουν για το καλύτερο της ομάδας και για τους φιλάθλους.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος