Λουτσέσκου: «Ας κλείσουμε γρήγορα το θέμα, έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο – Μερικοί από τους τραυματισμούς ήταν βλακώδεις»

Θέση για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες χώρες του κόσμου, πήρε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο κανάλι «Prima Sport» της πατρίδας του, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο «διαζυγίου» αυτό το καλοκαίρι.

Το όνομα του τεχνικού του ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί κατά καιρούς με διάφορους συλλόγους – τελευταίος ήταν η Μπεσίκτας από τη γειτονική Τουρκία. «Ας κλείσουμε γρήγορα αυτό το θέμα. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Η ρήτρα αποδέσμευσης εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά αυτό είναι άσχετο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου για να προσθέσει: «Έχω δημιουργήσει έναν πολύ βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με τον σύλλογο και τον κόσμο εκεί και αυτό παραμένει. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που παίρνει τις δικές του αποφάσεις».

Μιλώντας, δε, για τα όσα συνέβησαν στην αγωνιστικής περίοδο που συνέπεσε με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και δεν συνδυάστηκε με κάποιον τίτλο ή ευρωπαϊκή επιτυχία, ο Λουτσέσκου επεσήμανε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε τον τελικό (σ.σ. ήττα με 3-2 από τον ΟΦΗ στην παράταση), αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξέρεις να κρατάς τις ισορροπίες. Να ξέρεις τι προσδοκίες δημιουργείς και πώς να τις διαχειρίζεσαι… Όταν δημιουργείς τεράστιες προσδοκίες, το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα πλήττει την αυτοπεποίθησή σου. Επιπλέον, προέκυψε μια κατάσταση με πολλούς τραυματισμούς τη στιγμή που βρισκόμασταν σε εξαιρετική κατάσταση. Όλοι πίστευαν ότι θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μερικοί από αυτούς τους τραυματισμούς ήταν πραγματικά βλακώδεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος