Λύγισε στον τελικό του Len Trophy η Βουλιαγμένη 5-6 από την Ματαρό

Με κόντρα διαιτησία (15 αποβολές!) η Βουλιαγμένη έχασε στις… λεπτομέρειες στον τελικό του Len Trophy από την ισπανική Ματαρό της Άλκηστης Μπενέκου στη Βαρκελώνη με 6-5.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η ούγγρικη Ζέντες, η οποία νίκησε στα πέναλτι (14-14κ.α.) τη ρώσικη Ουραλότσκα με 18-15.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-2, 2-1, 0-1

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου «πλήρωσε» την αδυναμία της να σκοράρει στο δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο, με την Ματαρό, που πανηγύρισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, να ισοφαρίζει σε 5-5 στο τρίτο και τελικά να φτάνει στο θρίαμβο στον… επίλογο του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΝΟΒ δέχθηκε αρκετές αποβολές (15 έναντι 9) και συγκεκριμένα οι Κώτσια, Διαμαντοπούλου και Ρουμπέση δέχθηκαν τρεις (3) ποινές και αποβλήθηκαν από τον αγώνα.

Τα γκολ:

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη, Ξενάκη, Κοντογιάννη

Ματαρό: Μπενέκου, Γκαμπράι 2, Γκίμπσον, Λ. Λόπεθ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος