Τον θάνατο του πολυαγαπημένου γιου του, Βαγγέλη, θρηνεί ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Αλέξης Γιαννόπουλος.
Ο 19χρονος εθνοφρουρός στην Κύπρο έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα στον δρόμο Πλατρών-Λεμεσού, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ανετράπη την Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου.
Συντετριμμένος, ο Αλέξης Γιαννόπουλος έγραψε για τον θάνατο του γιου του, στο Facebook: «Μερικές φορές αναρωτιέσαι γιατί ο Θεός σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο… Χάσαμε τον γιο μας σε δυστύχημα στις 13 του μηνός. Σμηνίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ετών 19. Παρών! Πόνος… πόνος… πόνος…»
Όπως μετέδωσε η κυπριακή ιστοσελίδα “cyprustimes.com” «γύρω στις 2 το μεσημέρι, όχημα που κινείτο στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου.
Οι δύο νεαροί που επέβαιναν του οχήματος, απεγκλωβίστηκαν από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Θύμα του θανατηφόρου δυστυχήματος ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος 19 ετών κάτοικος Λεμεσού, που επέβαινε ως συνοδηγός στο μοιραίο όχημα, το οποίο μετά την ανατροπή μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο θάνατος του άτυχου εθνοφρουρού ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αρκετά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή και εκ πρώτης όψεως βρίσκεται εκτός κινδύνου».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος