Κροατία και Τσεχία αρκέστηκαν στο 1-1

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και την Τσεχία (1-1) σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro2020.
To σκορ άνοιξε ο Σικ για τους Τσέχους στο 37΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ για την Κροατία ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πέρισιτς στο 47΄.
Η Κροατία εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου, ήταν αρκετά προβλέψιμη στο παιχνίδι της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Τσέχους που μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και κατάφεραν στο 37ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ: Από εκτέλεση κόρνερ ο Σικ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λόβρεν και με την υπόδειξη του VAR υποδείχθηκε πέναλτι από τον ρέφερι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο παθών, ο Σικ, που νίκησε τον Λιβάκοβιτς.
Στο δεύτερο μέρος η Κροατία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια μόλις στο 47΄ όταν από ωραία μπαλιά του Μόντριτς, ο Πέρισιτς μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με έξοχο δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-1.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς (87′ Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Κράμαριτς (62′ Βλάσιτς), Μπρέκαλο (46′ Ιβάνουσετς), Ρέμπιτς (46′ Πέτκοβιτς)

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Τσούφαλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπόριλ, Χόλες (63′ Κραλ), Σούτσεκ, Μάσοπουστ (63′ Χλόζεκ), Νταρίντα (87′ Μπαράκ), Γιάνκτο (74′ Σέβτσικ), Σικ (75′ Κρμέντσικ)

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος