Η Γερμανία νίκησε 2-0 την Σερβία, στην 3η αγωνιστική του Nations League και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Τούμπας (4/10-21:45). Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής γνωρίζει ότι ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να οδηγήσει σε πισωγύρισμα τόσο σοβαρό όσο αυτό που υπέστη η ομάδα την περασμένη Κυριακή στο Άουγκσμπουργκ.
«Πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα· και θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης με την πρωτοπόρο του ομίλου που παραμένει αήττητη.
Ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει ότι η κυριαρχική εμφάνιση στο Μόναχο θα δώσει σημαντική ώθηση ενόψει της δύσκολης πρόκλησης που τους περιμένει στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας:
«Όταν κερδίζεις έναν αγώνα, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη νίκη στον επόμενο απ’ ό,τι αν είχες χάσει. Δυστυχώς, ο ανθρώπινος εγκέφαλος επηρεάζεται μόνο σε περιορισμένο βαθμό σε τέτοιες στιγμές. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα βοήθησε. Θα δούμε πού ακριβώς θα οδηγήσει αυτό την Κυριακή , δεν το γνωρίζω ακόμα, φυσικά».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος