Καββαδάς: «Εμείς μπάσκετ παίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στις ΜΕΘ»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Καββαδάς, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι, ωστόσο στάθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα λόγω κορονοϊού, τονίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στις ΜΕΘ και δεν ξέρουν για το άμεσο μέλλον τους.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας ψηλός δήλωσε πως η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, ωστόσο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά:

«Δείξαμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Εφές, την Πρωταθλήτρια της Euroleague, το παλέψαμε αρκετά αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Στεναχωρηθήκαμε αρκετά γιατί αξίζαμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα γυρίσαμε στην Ελλάδα προετοιμαστήκαμε και παίξαμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή της Δευτέρας και εκείνο της Euroleague της Τετάρτης, παρ’ όλα αυτά ο καιρός μας τα χάλασε με τα χιόνια στην Αθήνα. Έχουμε χάσει αρκετές προπονήσεις, πιστεύω σήμερα να προπονηθούμε όλοι μαζί».

Για τις εμφανίσεις του τόνισε:

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Είχαμε την απώλεια του Παπαγιάννη και όλοι οι παίκτες πρέπει να βάλουμε πλάτη. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για τα παιχνίδια και την ένταση της Euroleague, σημείωσε:

«Κάποια παιχνίδια Euroleague είναι δυνατά, έχουν υψηλό ρυθμό. Οι ταχύτητες είναι γρήγορες, υπάρχουν επαφές. Δεν είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε κάνει τις προπονήσεις που θα έπρεπε, παρ’ όλα αυτά είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες και τον κορονοϊό, ανέφερε: 

«Δεν μπορούμε να κλαίμε τη μοίρα μας, ο κορωνοϊός υπάρχει. Εμείς μπάσκετ παίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στις ΜΕΘ και δεν ξέρεις τι τους ξημερώνει. Εμείς το ξεπερνάμε και συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά δε μπορείς να κάνεις κάτι ξαναμπαίνεις στην προπόνηση και κάνεις αυτό που ξέρεις».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος