Κανονικά θα γίνουν το Ολίμπια Μιλάνο-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Εφές

Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν κανονικά τους Ιταλούς το βράδυ της Παρασκευής (03/03, 21:30), ενώ αναμένεται η απόφαση για το παιχνίδι το “τριφυλλιού” με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο τον αθλητισμό στην Ελλάδα, με αρκετές αναβολές να γίνονται γνωστές, όμως η αναμέτρηση της Παρασκευής (03/03, 21:30) ανάμεσα στην Ολίμπια Μιλάνο και τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, θα διεξαχθεί κανονικά.

Παρά την απέραντη θλίψη που βιώνει η χώρα μας με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με την τουρκική ομάδα (2/3, 21:00) θα διεξαχθεί κανονικά.

Η Ελλάδα μπορεί να έχει βυθιστεί σε τριήμερο πένθος, λόγω της τραγωδίας που έλαβε χώρα στα Τέμπη, με τη φονική σύγκρουση δύο τρένων, αλλά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Αναντολού Εφές το βράδυ της Πέμπτης (2/3, 21:00).

Η Euroleague δεν έχει πάρει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής, ωστόσο το μοναδικό ενδεχόμενο αναβολής των αναμετρήσεων, έχει να κάνει μόνο με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: www.ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος