Κάλεσμα Αλβέρτη για τις 23/9 που θα τιμηθούν ζωντανοί θρύλοι του Παναθηναϊκού

Ο επικεφαλής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης απηύθυνε κάλεσμα μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ στον κόσμο του “τριφυλλιού” για να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου όπου ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης θα τιμήσει τους ζωντανούς θρύλους της νεότερης ιστορίας της ομάδας στο περιθώριο φιλικής αναμέτρησης με την Παρτιζάν.

Ανάμεσα στους Δημήτρη Διαμαντίδη, Αντώνη Φώτση, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Στόγιαν Βράνκοβιτς, τους πέντε δηλαδή της καλύτερης πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως τους επέλεξαν με την ψήφο τους οι αναγνώστες της ιστοσελίδας “leoforos.gr” είναι και ο τέως αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Περιμένω τον κόσμο στο ΟΑΚΑ στις 23 του Σεπτέμβρη,» κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού ο Αλβέρτης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
«Οπωσδήποτε είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση που προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια,» είπε αρχικά ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, που έχει υπηρετήσει την ομάδα των «πρασίνων» απ’ όλα τα πόστα και πλέον ηγείται του πρότζεκτ πολύ σημαντικού της Ακαδημίας. «Επίσης είναι πολύ σημαντικό το ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Πάντα είναι σπουδαίο το να σέβεσαι την ιστορία σου και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτή την εκδήλωση, τόσο στον κόσμο που ψήφισε όσο και στη διοίκηση που θα την υλοποιήσει,» εξήγησε εν συνεχεία ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχετικά με την εκδήλωση “Honouring Our Legacy” και πρόσθεσε: «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του σε όλους μας και βέβαια να συνεχίσουμε τη φιλοσοφία μας ότι ο Παναθηναϊκός, η ομάδα, είναι πάνω απ’ όλους μας».
Ο Αλβέρτης είναι ο μοναδικός παίκτης της «χρυσής πεντάδας» του Παναθηναϊκού που έχει παίξει και με τους άλλους τέσσερις εκλεκτούς που θα βραβευτούν: «Με τον Δημήτρη και τον Αντώνη ακόμα μαζί είμαστε… Ο Ντέγιαν και ο Στόικο θα είναι μαζί μας και θα πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή. Θα θυμηθούμε τα παλιά κι εμείς και ο κόσμος, όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές. Σπουδαίες αναμνήσεις κι αναμένεται να είναι έντονες και οι συγκινήσεις. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι σπουδαίες και μακάρι να γίνουν κι άλλες ανάλογες στο μέλλον με ακόμα περισσότερους παίκτες που θα αναδεικνύουν την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Περιμένω τον κόσμο στο ΟΑΚΑ στις 23 του Σεπτέμβρη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος