Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα το βράδυ της Τρίτης (26/11) τη συμφωνία του και την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Φώτη Ιωαννίδη έως το καλοκαίρι του 2028, με τον 24χρονο επιθετικό να γίνεται ο πλέον ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Super League.
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ κι ενάμιση μήνα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκό για το νέο συμβόλαιο, το οποίο επεκτάθηκε κατά ένα χρόνο (απ’ το 2027, πήρε ως το καλοκαίρι του 2028) με πολύ μεγάλη αναπροσαρμογή στις αποδοχές του, που μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσουν το 1,8 εκατ ευρώ σε ετήσια βάση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού»:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη έως το καλοκαίρι του 2028!
Ο Φώτης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Το Μάιο του 2023 ο Έλληνας επιθετικός επέκτεινε τη συμφωνία του μέχρι το 2027. Και τώρα ήρθε η στιγμή που υπέγραψε το τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο με το Τριφύλλι!
Μέχρι στιγμής ο Φώτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει 158 συμμετοχές και 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος