Ασυγκράτητος ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη συνέντευξη που έδωσε στον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μεταξύ άλλων είπε:
Στο ότι είναι…θεός: «Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς. Όταν λέω ότι είμαι θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Δεν αστειεύομαι.»
Για τον Τζέιμ Μποντ: «Να κάνω τον κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ; Θα εκμηδένιζα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν.»
Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Στην πρώτη συνάντηση μαζί του μου είπε: “Να θυμάσαι, οι παίκτες εδώ δεν φτάνουν με Ferrari”. Και εγώ εμφανίστηκα με τη Ferrari μου.»
Γκολ και σεξ: «Το σεξ είναι καλύτερο, όποιος πιστεύει διαφορετικά έχει πρόβλημα με το σεξ, πρέπει να ζητήσει βοήθεια.»
Ραϊόλα: «Μεγάλη απώλεια. Δεν ήταν απλώς ένας μάνατζερ, ήταν τα πάντα για μένα. Μου λείπει ακόμα, λείπει σε όλους.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος