Η Ξάνθη “φρέναρε” την ανοδική πορεία του Πανιωνίου

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη νίκησε άνετα με 2-0 στα Πηγάδια τον Πανιώνιο και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα στην 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Νιέτο στο 18΄ και ο Ράνος στο 44΄ ήταν οι σκόρερ.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε στο γκολ στο 18′, με ωραία ατομική προσπάθεια του Νιέτο από αριστερά και σουτ. Το άσχημο για τον Λουτέσκου είναι πως πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 44′ με προβολή του Ράνου, ύστερα από σέντρα του Ντα Σίλβα.

Το ίδιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο β’ ημίχρονο και στο 47′ Ντιμιτρόφ, Ράνος και Χερέα «έκρυψαν» την μπάλα, αλλά το πλασέ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Όμως όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και η Ξάνθη έδειξε να επαναπαύεται στο 2-0, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναπτύξουν επιθετική δραστηριότητα. Ετσι, το σκορ παρέμεινε ως το τέλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράνος, Χερέα – Βλάχος, Κόρμπος, Μπακασέτας, Οικονόμου

ΞΑΝΘΗ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας (22′ Ντιμιτρόφ), Ντα Σίλβα (77′ Φάρκας), Λουσέρο, Χερέα, Φλίσκας, Νιέτο (37′ Ταρίδης), Λισγάρας, Ράνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος (55′ Μητρόπουλος), Μπουμάλ (63′ Μασούρας), Οικονόμου, Μπακασέτας, Σιώπης (46′ Ανσαριφάρντ), Βιγιάλμπα, Βλάχος, Ρισβάνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος