«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συζητά με Βαλβέρδε»

Στα «ραντάρ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Σε συζητήσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχικά ως «υπηρεσιακή» επιλογή έως το εφετινό καλοκαίρι, βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», όπως αποκάλυψε ο «Guardian».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα την Τρίτη (23/11) στελέχη της Γιουνάιτεντ ήρθαν σε επαφή με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα προκειμένου να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καλύπτοντας το κενό στον πάγκο τους (για την ώρα έχει αναλάβει υπηρεσιακός ο Κάρικ).

Ο Βάσκος προπονητής εργάστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό σε δύο διαφορετικές θητείες (2008-09, 2010-12), κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα σε 127 αγώνες, ενώ με την Μπαρτσελόνα μέτρησε 145 επίσημα ματς από την 1η Ιουλίου 2017 έως τις 13 Ιανουαρίου 2020, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι ένα ισπανικό Super Cup.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος