Η ΕΠΟ ενημερώθηκε από την UEFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς παίκτη

Άκυρος ο συναγερμός που είχε «χτυπήσει» από το μεσημέρι με την πληροφορία που μεταδόθηκε στον ελληνικό Τύπο για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τον τελικό πρόκρισης των playoffs Euro 2024 με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση που απασχόλησε έντονα τον Τύπο για αρκετές ώρες και είχε να κάνει με θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης αναμέτρησης με τους Γεωργιανούς.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση», είχε αναφέρει νωρίτερα η Ομοσπονδία, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από σχετικό ερώτημα.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ επικοινώνησαν για το ζήτημα αυτό και με την UEFA, από όπου προέκυψαν τα νεότερα. Οπως αναφέρεται σχετικά, από την πλευρά της UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή, άρα δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος