Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο “Emirates Stadium” του Λονδίνου (22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο Βάσκος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος παρατάσσει την ομάδα του με τρεις αλλαγές, σε σχέση με την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Πάφο. Ο Τζολάκης, που δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί λόγω τιμωρίας, επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας βρίσκεται ο Κοστίνια, μιας και ο Ροντινέι είναι εκτός αποστολής, με τον Ζέλσον Μάρτινς να παίρνει θέση στα πλάγια της επίθεσης, αντί του Στρεφέτσα.
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Έσε, Γκαρθία, Μάρτινς, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Κουράκλης, Μπιανκόν, Μπρούνο, Καλογερόπουλος, Νασιμέντο, Σιπιόνι, Στρεφέτσα, Πνευμονίδης, Ταρέμι, Μουζακίτης.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος