Η αγαπημένη Μπουγκάτι του Ρονάλντο διαλύθηκε σε τροχαίο στη Μαγιόρκα

Ένα από τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που είχε στείλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαγιόρκα για τις οικογενειακές του καλοκαιρινές διακοπές ενεπλάκη σε ατύχημα.

Η Bugatti Veyron των 1,7 εκατομμυρίων λιρών, 900 ίππων, του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται ότι συνετρίβη στο θέρετρο Sa Coma στην ανατολική ακτή.

Ένας υπάλληλος του ποδοσφαιριστή, και όχι ο ίδιος ο Κριστιάνο, οδηγούσε το όχημα εκείνη την ώρα. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11 το πρωί σήμερα. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό αλλά δεν έχει κάνει ακόμη κανένα σχόλιο.

Ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα, αλλά το μπροστινό μέρος του ακριβού κινητήρα του Κριστιάνο υπέστη ζημιά.

Ο Κριστιάνο πέταξε στη Μαγιόρκα με τα πέντε παιδιά του και την γυναίκα του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στις 14 Ιουνίου.

Νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι στους πρόποδες των βουνών Τραμουντάνα και απολαμβάνουν μέρες έξω στο σούπερ γιοτ του Κριστιάνο.
Είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο και η Georgina κάνουν διακοπές με την κόρη τους Esmeralda, της οποίας ο δίδυμος αδερφός πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού στα μέσα Απριλίου.

Αναμένεται να μείνουν στο σπίτι άλλες τρεις ή τέσσερις ημέρες.

Η βίλα στην οποία μένουν έχει το δικό της γυμναστήριο, πισίνα που περιβάλλεται από φοίνικες, πολλά τζακούζι, γήπεδο beach volley και γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου.

Έχει επίσης το δικό του παρεκκλήσι και ένα φημολογούμενο «ερωτικό δωμάτιο» από κάτω – και είναι το ίδιο ακίνητο που επέλεξε ο πρώην συμπαίκτης του τραγουδιστή των Man U, Sergio Ramos για προηγούμενες διακοπές με τη σύζυγό του Pilar Rubio και τα παιδιά τους.

Ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του επέλεξαν τη Μαγιόρκα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές πέρυσι πριν ο επιθετικός ανακοινώσει ότι επέστρεφε στο Old Trafford.

Έμειναν σε μια ιστορική παραθαλάσσια έπαυλη στο νησί με 10.000 λίρες τη νύχτα που χτίστηκε για να υπερασπιστεί την ακτή από τις επιθέσεις των Βρετανών.

Το ακίνητο αναγνωρίστηκε ως Κάστρο Manresa – Castell de Manresa στα καταλανικά ισπανικά – αφού ο Κριστιάνο δημοσίευσε φωτογραφίες του να χαλαρώνει με την Τζορτζίνα στις αρχές Ιουλίου του περασμένου έτους.

Το εντυπωσιακό επτάκλινο ακίνητο όπου διέμεινε χρονολογείται από το 1715 και χτίστηκε για να διώξει τους Βρετανούς που εκείνη την εποχή ήλεγχαν το νησί της Μινόρκα.
Αυτό το νέο διάλειμμα είναι το πρώτο για το ζευγάρι από τότε που ανακοίνωσαν τον τραγικό θάνατο του δίδυμου αδερφού της Esmeralda στις 18 Απριλίου.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-Μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος