H Άλεξ Σκοτ της εθνικής Αγγλίας αποκάλυψε στο βιβλίο της ότι είχε δεσμό με την Κέλι Σμιθ

Η πρώην «λιονταρίνα» Άλεξ Σκοτ επιβεβαίωσε την προηγούμενη σχέση της με την συμπαίκτριά της Κέλι Σμιθ καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά τον έρωτά τους στα απομνημονεύματά της.

Η 37χρονη ποδοσφαιρίστρια, η οποία έπαιξε μαζί με την Κέλι, 43, τόσο για την Αγγλία όσο και για την Άρσεναλ, παραδέχτηκε ειλικρινά ότι ήταν η «πρώτη της αγάπη», καθώς μίλησε για την ερωτική απογοήτευση που ακολούθησε όταν χώρισαν.

Στο βιβλίο, με τίτλο How (Not) To Be Strong, η Alex «σκαλίζει» στο παρελθόν της και πρόσθεσε ότι θα ήταν «απάτη» να μην συμπεριλάβει τον χρόνο που ήταν μαζί καθώς βοηθούσαν η μια την άλλην να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους.

Πηγές κοντά στην Alex αποκάλυψαν επίσης ότι είχε σχέσεις τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες, αλλά «δεν αυτοχαρακτηρίζεται ως τίποτα».

Μιλώντας στο ταμπλόιντ «The Mirror» κατά την παρουσίαση, εξήγησε: «Γράφω αυτό το βιβλίο και θέλω να τα πω όλα. Σκέφτηκα ότι θα σας απατούσα όλους αν δεν το έβαζα εκεί. Για μένα, είναι σαν την πρώτη ιστορία αγάπης, ερωτεύτηκα τρελά και βαθιά. Και ναι, υπάρχει αυτή η απογοήτευση και αυτά τα πράγματα, αλλά είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και δεν θα επέστρεφα πίσω και να το άλλαζα.

«Επειδή αυτό το συναίσθημα αγάπης και αυτός ο ενθουσιασμός και αυτό που σου δίνει, έπρεπε να είναι εκεί μέσα».

Η Άλεξ θυμήθηκε πώς η Kelly τη βοήθησε να αντιμετωπίσει την τραυματική παιδική της ηλικία, ενώ πάλευε με τον αλκοολισμό. Μια πηγή κοντά στην Alex πρόσθεσε: «Η Alex βγαίνει ραντεβού με άνδρες και γυναίκες και δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως τίποτα. «Αυτή δεν είναι η μεγάλη της ιστορία, αλλά ήταν ένα κεφάλαιο στη ζωή της που ήθελε να συμπεριλάβει στο βιβλίο της επειδή είχε τέτοιο αντίκτυπο πάνω της».

Μετά τον χωρισμό τους, η Kelly παντρεύτηκε την DeAnna Dobosz το 2016, με την οποία έχει δύο παιδιά.

H Άλεξ Σκοτ της εθνικής Αγγλίας αποκάλυψε στο βιβλίο της ότι είχε δεσμό με την Κέλι ΣμιθΗ Άλεξ παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό σιωπηλή σχετικά με τις σχέσεις της στο παρελθόν, αν και φημολογήθηκε ότι είχε σχέση με τον Σαμ Ρόμπερτσον της Coronation Street το 2020.

Η ποδοσφαιρίστρια παρουσίασε λεπτομερώς το πρώτο της ραντεβού κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Sun’s Fabulous Magazine τον Μάρτιο του 2021.

Είπε: «Το ένα ραντεβού μου εδώ και πολλά χρόνια ήταν να βγω με τον Sam [Robertson], ο οποίος είναι υπέροχος.
«Το επόμενο πρωί, οι φωτογραφίες μας ήταν παντού στον Τύπο επειδή κάποιος στο εστιατόριο είχε τραβήξει μια φωτογραφία. Δεν ήταν ακριβώς μια καλή αρχή!».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στους Times, η Άλεξ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή τη στιγμή ήταν ελεύθερη καθώς παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμη να ξαναβρεί την αγάπη.

Είπε: «Είμαι μόνη εδώ και λίγο καιρό, και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι έπρεπε να είμαι. Υπήρχαν σχέσεις μου που ήξερα ότι δεν ήταν υγιείς.

«Καταλαβαίνω τον εαυτό μου περισσότερο τώρα. Πριν είχα πάντα αυτούς τα «κολλήματα», επειδή προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους γύρω μου.

“Τώρα είμαι έτοιμη να τους απογοητεύσω όλους. Είμαι έτοιμη να με αγαπήσουν.”
Η αποκάλυψη έρχεται καθώς η ποδοσφαιρίστρια αποκάλυψε πώς η ρατσιστική και σεξιστική κακοποίηση από τα διαδικτυακά τρολ την άφησε να φοβάται για τη ζωή της καθώς στράφηκε στο ποτό.

Η πρώην λιονταρίνα, η οποία πρωτοστάτησε στην κάλυψη του «Euro Women 2022» αυτό το καλοκαίρι με την Gabby Logan και τον Ian Wright, αποκάλυψε ότι έχει την τάση να γλιστράει σε «σκοτεινά μέρη» μερικές φορές.

Είπε ότι έλαβε ένα μπαράζ υβριστικών μηνυμάτων αφού ανακριβώς ονομάστηκε νέα παρουσιάστρια του αθλητικού κουίζ του BBC, A Question of Sport.

Η Alex πρόσθεσε ότι στράφηκε για λίγο στο αλκοόλ για να προσπαθήσει να πνίξει το επίπεδο κακοποίησης που δεχόταν.
Η πρώην «λιονταρίνα», η οποία είναι ακόμα καλή φίλη με τις σημερινές παίκτριες της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης της αρχηγού Leah Williamson, αποκάλυψε ότι έχει επίσης στοχοποιηθεί για το παρελθόν της, ως κορίτσι της εργατικής τάξης που μεγάλωσε σε ένα πύργο στο Poplar, στο ανατολικό Λονδίνο.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος