«Δεν μπορώ να δώσω διαβεβαιώσεις σε κανέναν παίκτη, για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα», προσέθεσε.
Ο Στέρλινγκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι το 2023, είπε ότι είναι πρόθυμος να αναζητήσει ευκαιρίες στο εξωτερικό, έχοντας χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Γκουαρντιόλα αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας μόνο σε δύο από επτά αγώνες πρωταθλήματος.
«Δεν το ήξερα. Δεν πίστευα ότι ο σύλλογος το γνώριζε. Ο Ραχίμ είναι παίκτης μας, ελπίζω ότι θα είναι ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν ξέρω αν θέλει να παίξει περισσότερο», δήλωσε σήμερα ο Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη Τύπου.
«Αυτό που θέλω από τον Ραχίμ και από όλους είναι, ότι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι που βρίσκονται εδώ και να χαίρονται γι αυτό. Αν αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει να πάρει την καλύτερη απόφαση για την οικογένειά του.
Ήμουν παίκτης, τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ήθελα να παίζω. Όλοι τους θέλουν να παίζουν κάθε παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να τους διαβεβαιώσω», επεσήμανε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αντιμετωπίζει όλους τους παίκτες εξίσου, ανεξάρτητα από το αν είναι προϊόν ακαδημίας ή διεθνής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος