Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Ατρόμητος και Βέροια

Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο πρώτος αγώνας για τον 6ο όμιλο της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που έγινε στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Βέροια.

Η «βασίλισσα του βορρά» πήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2΄) με το σουτ του Μαγέφσκι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκορμπούνοφ, ενώ ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 52ο λεπτό με το πέναλτι του Καϊκούτ, ο οποίος κέρδισε την «εσχάτη των ποινών» σε μαρκάρισμα του Κιβρακίδη εντός της περιοχής του Ατρομήτου. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά στο 84΄ με το μακρινό σουτ του Κούρου, με την μπάλα να βρίσκει στον Πούγγουρα και να αλλάζει πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Λόπεθ και ισοφάρισαν στο 88΄ με κεφαλιά του Λαζαρίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος ο Κούρος έδειξε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει, λόγω μυικού τραυματισμού, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μαρσελίνιο από τον Ατρόμητο που πάτησε τον Μαραγκό.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Κόκκινη: Μαρσελίνιο (90+1΄)
Κίτρινες: Κιβρακίδης, Γοδόι – Άρτσε, Μαγέφσκι, Λόπεθ, Μαραγκός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Μπ. Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Γοδόι, Ουσέρο (46΄ Πίτου Γκαρσία), Μαρσελίνιο, Μπρίτο (57΄ Λημνιός), Μ. Στόιτσεφ (74΄ Μπαστακός), Λε Ταλέκ.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος (31΄ λ. τρ. Ετζενγκέλε), Σιόντης, Πούγγουρας, Άρτσε (75΄ Νέτο), Μαραγκός, Γιουσούφ (64΄ Γεωργιάδης), Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Καϊκούτ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (Α. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος