Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά την ήττα στον ημιτελικό με 79-61.
Ένα βήμα μακριά από την κορυφή της Ευρώπης είναι ο Ολυμπιακός, που έκανε μεστή εμφάνιση κι έστειλε πίσω στην Τουρκία την κάτοχο του τίτλου, κλείνοντας θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (24/5, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε παραχώρησε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν εμφανίστηκε όπως άρμοζε στην περίσταση.
Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
Νομίζω πως δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Ο Ολυμπιακός ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε φορά που παίρναμε μία δόση ελπίδας τους δώσαμε εύκολους πόντους. Δύο-τρεις φορές φτάσαμε στους 7-8 πόντους αλλά μετά δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έπαιξε πολύ καλύτερα“.
Πηγή: ertsports.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος