Γιαννακόπουλος λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της Ευρωλίγκα με Μπάγερν: «Προσγειωμένοι, ετοιμοπόλεμοι, προσηλωμένοι… μα πάνω από όλα ενωμένοι»

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της σεζόν στην Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, δείχνοντας πίστη και ενότητα ενόψει της νέας πρόκλησης για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε (30/9) την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, ανοίγοντας την αυλαία των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων με στόχο να ξεκινήσουν με το… δεξί.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ανέσυρε από το αρχείο του ένα παλιό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Live Sport», από συνέντευξή του μαζί με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, στο οποίο αναγραφόταν το χαρακτηριστικό μήνυμα: «Θα τον κάνει Οκτάστερο», με τον εμβληματικό παράγοντα του «τριφυλλιού» να αναφέρεται στον γιο του Δημήτρη.

Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημείωσε:

«Στην ίδια ψυχική κατάσταση όπως το τέλος Σεπτέμβρη του 2023… Για να δούμε.

Προσγειωμένοι, ετοιμοπόλεμοι, προσηλωμένοι… μα πάνω από όλα ενωμένοι.

Καλή σεζόν.

Υ.Γ. Πάντα μία δεκαετία μπροστά έβλεπε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος