Γιαννάκης στο ΕΡΤNews: «Μπορούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να πάνε τελικό» (video)

Οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μετρούν πλέον αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ της Euroleague στο Βερολίνο (24-26/5).

Απόψε (24/5), oι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν ρίχνονται πρώτοι στη «μάχη» των ημιτελικών με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις 19:00, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα, παίρνουν θέση στο τζάμπολ στις 22:00 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Uber Arena (15.000 θέσεων).

Στο ίδιο γήπεδο (τότε ονομαζόταν Ο2 Αrena) που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν βρεθεί αντίπαλοι στον ημιτελικό, στο φάιναλ φορ της Euroleague, το 2009… 15 χρόνια μετά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που βρέθηκαν ξανά σε φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα οι δύο «αιώνιοι» ήταν το 2012, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 2η φορά το τρόπαιο της Ευρωλίγκα.

Ο πρώην προπονητής της εθνικής μας ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε με τον απεσταλμένο της ΕΡΤ στο Βερολίνο Βαγγέλη Ιωάννου που τόνισε ότι μπορούν και οι δύο ελληνικές ομάδες να περάσουν απόψε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος