«Φοβόμαστε αυτούς τους ιδιοκτήτες»: Έντονη οργή στον κόσμο της Τσέλσι μετά την αποχώρηση του Τσεχ

Οι οπαδοί της Τσέλσι χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξουν την οργή τους για τον νέο ιδιοκτήτη Todd Boehly, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο Πετρ Τσεχ θα είναι το πιο «βαρύ όνομα» που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο πρώην τερματοφύλακας υπηρέτησε ως τεχνικός σύμβουλος των Μπλε από το 2019 και ακολουθεί την αθλητική διευθύντρια Μαρίνα Γρανόφσκαγια και τον πρόεδρο του συλλόγου Μπρους Μπακ στην έξοδο από τον σύλλογο.

Σε δήλωση που δημοσίευσε η Τσέλσι, ο Τσεχ είπε: «Ήταν τεράστιο προνόμιο να παίξω αυτόν τον ρόλο στην Τσέλσι τα τελευταία τρία χρόνια. Με τον σύλλογο υπό νέα ιδιοκτησία, νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Είμαι ευχαριστημένος που ο σύλλογος βρίσκεται τώρα σε εξαιρετική θέση με τους νέους ιδιοκτήτες και είμαι σίγουρος για τη μελλοντική του επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Οι οπαδοί της Τσέλσι έχουν μείνει ανήσυχοι για το μέλλον του συλλόγου τους και μπήκαν στο Twitter για να γνωστοποιήσουν τα συναισθήματά τους.
Ένας ανέβασε στο Twitter: «Τώρα, λογικά φοβάμαι αυτούς τους νέους ιδιοκτήτες. Απλώς σπάνε την υπάρχουσα δομή και διώχνουν όσους γνωρίζουν τον σύλλογο μέσα και έξω. #prayforchelsea’

Ένας δεύτερος θαυμαστής είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές. Σίγουρα μια κακή κίνηση. Ο Τούχελ άρεσε να δουλεύει μαζί του. Το είπε πολλές φορές».
«Μα, το καταφέραμε τώρα, είπε ένας τρίτος οπαδός της Τσέλσι, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ουάου ο Τοντ Μπόλι καθαρίζει πραγματικά το σπίτι».

Ένας πέμπτος οπαδός αντικατοπτρίζει τις ίδιες απόψεις όπως έγραψε: «Τελειώσαμε. Αυτοί οι Αμερικανοί θα τελειώσουν την αγαπημένη μας Λέσχη».

Κατά την αποχώρηση του Τσεχ, ο Boehly, πρόεδρος και συν-ελέγχος ιδιοκτήτης, είπε: «Ο Πετρ είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας της Τσέλσι.

«Κατανοούμε την απόφασή του να αποχωρήσει και τον ευχαριστούμε για τη συνεισφορά του ως σύμβουλος και τη δέσμευσή του στον σύλλογο και στην κοινότητά μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Αφού απέτυχε να κερδίσει τον τίτλο την περασμένη σεζόν, με την τρίτη θέση, η Τσέλσι δεν έχει ακόμη βουτήξει στη μεταγραφική αγορά αυτού του καλοκαιριού.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-Μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος